KONKRETSTUDIO to agencja reklamowa i drukarnia z siedzibą w Wejherowie, która działa na rynku od 2014 roku. Specjalizujemy się w druku cyfrowym oraz wielkoformatowym, oferując szeroki wachlarz usług reklamowych. Nasze projekty graficzne są... dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, obejmując logotypy, wizytówki, ulotki, plakaty, foldery, opakowania, zaproszenia oraz inne materiały promocyjne. Dzięki naszemu doświadczeniu i pasji do tworzenia, zapewniamy wysoką jakość usług oraz profesjonalne podejście do każdego zlecenia.
W naszej ofercie znajduje się również reklama zewnętrzna, w tym tablice reklamowe, kasetony podświetlane LED oraz oklejanie pojazdów. Oferujemy także odzież reklamową, w tym czapki i torby z nadrukiem, które wykonujemy różnymi metodami, takimi jak sitodruk czy haft komputerowy. Nasze gadżety reklamowe, takie jak smycze, breloczki czy kubki, są doskonałym sposobem na promocję marki.
KONKRETSTUDIO to nie tylko drukarnia, ale także studio graficzne, które łączy kreatywność z techniczną precyzją. Naszym celem jest dostarczenie klientom kompleksowych rozwiązań reklamowych, które pomogą w budowaniu ich wizerunku na rynku. Działamy głównie w rejonie Wejherowa oraz okolicznych miejscowości, ale realizujemy zlecenia dla klientów z całej Polski.