Nasza firma 'Daniel Kruczek' specjalizuje się w produkcji szamb betonowych oraz zbiorników na deszczówkę. Oferujemy szeroki asortyment produktów, które są w pełni ekologiczne i trwałe. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz wykwalifikowanej... kadrze, zapewniamy wysoką jakość naszych usług. Działamy głównie na terenie województwa zachodniopomorskiego, w takich miastach jak Szczecin, Wolin, Koszalin i Stargard.
W naszej ofercie znajdują się różne rodzaje szamb, w tym jednokomorowe i dwukomorowe, które pozwalają na segregację ścieków. Oferujemy również piwniczki ogrodowe oraz kanały samochodowe, które są niezbędnym elementem każdego warsztatu. Nasze zbiorniki na deszczówkę dostępne są w różnych pojemnościach, co pozwala na ich dostosowanie do indywidualnych potrzeb klientów.
Dodatkowo, świadczymy usługi wynajmu maszyn budowlanych, takich jak koparki i ładowarki, a także oferujemy sprzedaż kruszywa, piasku i ziemi. Nasze usługi budowlane obejmują prace ziemne, wykopy oraz transport materiałów budowlanych. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi i zaangażowaniu naszego zespołu, jesteśmy w stanie zrealizować nawet najbardziej skomplikowane zlecenia.