KS dance&fit by Wołyniec to miejsce stworzone z miłości do tańca, otwarte dla każdego, niezależnie od wieku i umiejętności. Taniec to nasza pasja, którą przekazujemy naszym podopiecznym w najlepszy sposób. Wierzymy, że taniec przynosi radość,
zdrowie i przyjaźń, dlatego stawiamy na wysoką jakość nauczania oraz przyjemną atmosferę. Nasze zajęcia to doskonała okazja, aby zapomnieć o codziennych troskach i w pełni cieszyć się ruchem.
Oferujemy różnorodne kursy tańca dla dzieci i dorosłych, zarówno w parach, jak i solo. Nasza oferta obejmuje treningi fitness, które są idealnym uzupełnieniem zajęć tanecznych. Dzięki doświadczonym instruktorom, którzy posiadają liczne osiągnięcia w tańcu, każdy uczestnik ma szansę na rozwój swoich umiejętności. Nasze zajęcia są dostosowane do różnych poziomów zaawansowania, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Dbamy o bezpieczeństwo i komfort naszych klientów, dlatego nasze sale są regularnie sprzątane i dezynfekowane. Zachęcamy do zapoznania się z naszym grafikiem zajęć i dołączenia do naszej tanecznej społeczności. Wspólnie tworzymy miejsce, w którym taniec staje się nie tylko pasją, ale także sposobem na życie.