LABORATORIUM to miejsce stworzone z miłości do tańca i ludzi. Zaczęło się od marzenia, skończyło na realizacji. Przeznaczone dla osób chcących poznać taniec od strony sportowej jak i użytkowej. Nasza kadra wprowadzi Was w taneczny świat z... uśmiechem na twarzy, ogromną dozą cierpliwości i pozytywną dawką energii oraz profesjonalizmem. Nie ważne, ile masz lat. Zacznij swoją taneczną przygodę razem z nami! Znajdziesz u nas odskocznię od dnia codziennego, profesjonalizm i co najważniejsze - domową atmosferę.
Naszą misją jest tworzenie bezstresowej atmosfery do nauki tańca. Chcemy słuchać Waszych sugestii, żeby nasze studio było jak najbardziej zbliżone Waszym oczekiwaniom. Wychodzimy z założenia, że każdy przy odrobinie chęci może tańczyć. My jesteśmy od tego, żeby pomóc spełnić marzenia i cele. Pragniemy, by Laboratorium Tańca było Waszym pozytywnym EKSPERYMENTEM tanecznym!
Dysponujemy budynkiem o powierzchni ponad 300m2, klimatyzowanymi pomieszczeniami oraz szatniami z prysznicem i zamykanymi szafkami. Po treningu można odpocząć przy kawie i herbacie. Nasze profesjonalne nagłośnienie oraz mikro port wzmacniający głos instruktora zapewniają komfort podczas zajęć. Dołącz do nas i odkryj radość z tańca!