Scentrum.pl to nowoczesna firma z Wrocławia, specjalizująca się w blacharstwie i lakiernictwie samochodowym. Nasze usługi obejmują szeroki zakres prac, w tym blacharstwo powypadkowe, odtworzeniowe, renowacyjne, remontowe oraz tuningowe. Dzięki
wieloletniemu doświadczeniu oraz profesjonalnemu podejściu, zapewniamy naszym klientom najwyższą jakość usług oraz pełną satysfakcję. Wykorzystujemy nowoczesne technologie, takie jak rama Car-o-liner, co pozwala nam na skuteczne naprawy nawet w najtrudniejszych przypadkach.
W naszej ofercie znajduje się również lakiernictwo, w tym lakiernictwo wodorozcieńczalne, które realizujemy w bezpyłowej kabinie Saico. Dzięki zastosowaniu mieszalni lakierów Standox, jesteśmy w stanie zapewnić idealne dopasowanie kolorów oraz trwałość powłok lakierniczych. Nasze usługi blacharskie i lakiernicze wykonujemy terminowo, aby nasi klienci jak najszybciej mogli cieszyć się z powrotu do jazdy.
Dodatkowo, oferujemy wynajem samochodów zastępczych na czas naprawy oraz całodobową pomoc drogową. Nasz zespół jest dostępny 24 godziny na dobę, 365 dni w roku, co gwarantuje szybką reakcję na wszelkie potrzeby naszych klientów. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o ich wysokiej jakości.