Lech Consulting to firma specjalizująca się w pozyskiwaniu i rozliczaniu dotacji unijnych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz sprawdzonej metodyce, oferujemy kompleksowe wsparcie dla przedsiębiorstw oraz instytucji publicznych w zakresie... pozyskiwania funduszy na różnorodne projekty. Nasza oferta obejmuje dotacje na prace badawczo-rozwojowe, inwestycje w cyfryzację, efektywność energetyczną oraz promocję zagraniczną. Z nami klienci mogą liczyć na rzetelną analizę szans swojego projektu oraz pełne wsparcie w procesie aplikacyjnym.
Nasze usługi obejmują również doradztwo w zakresie rozliczania dotacji oraz pomoc w przygotowywaniu niezbędnych dokumentów. Dzięki współpracy z doświadczonym zespołem ekspertów, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom wysoką skuteczność w pozyskiwaniu funduszy. W ciągu 21 lat działalności zrealizowaliśmy ponad 2000 projektów, co potwierdza naszą efektywność oraz zaufanie, jakim obdarzają nas klienci.
Lech Consulting wyróżnia się indywidualnym podejściem do każdego projektu oraz transparentnością działań. Naszym celem jest nie tylko pozyskanie dotacji, ale także zapewnienie, że klienci w pełni rozumieją proces oraz korzyści płynące z realizacji projektów. Z nami dotacje stają się proste i dostępne dla każdego, kto pragnie rozwijać swoją działalność.