LEMAR Ośrodek Szkolenia Diagnostów Samochodowych to instytucja z ponad 25-letnim doświadczeniem w organizacji kursów i szkoleń z zakresu diagnostyki samochodowej. Nasza oferta skierowana jest do diagnostów oraz personelu stacji kontroli pojazdów,... a do tej pory przeszkoliliśmy ponad 2000 specjalistów. W obliczu rosnącej technologizacji motoryzacji, dobrze przygotowani diagności są niezbędni na rynku pracy. Nasze szkolenia łączą teorię z praktyką, co pozwala uczestnikom na zdobycie nie tylko wiedzy, ale także umiejętności, które są kluczowe w ich przyszłej karierze.
Dlaczego warto wybrać LEMAR? Nasza kadra wykładowców to doświadczeni praktycy, którzy z pasją dzielą się swoją wiedzą. Oferujemy nowoczesne zaplecze szkoleniowe, w tym przestronne sale wykładowe oraz praktyki w rzeczywistych warunkach na Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów. Programy szkoleń są elastyczne i dostosowane do zmieniających się przepisów oraz nowinek technologicznych, co zapewnia aktualność i skuteczność nauczania.
Dbamy o indywidualne podejście do każdego uczestnika, co sprawia, że czują się oni dobrze przygotowani i zmotywowani do działania. Nasza misja to profesjonalne przygotowanie do zawodu diagnosty samochodowego oraz wsparcie dla osób już pracujących w branży. Dołącz do grona profesjonalistów i rozwijaj się z najlepszymi w LEMAR Ośrodku Szkolenia Diagnostów Samochodowych.