Lider-Serwis to profesjonalny serwis samochodowy z siedzibą we Wrocławiu, który oferuje szeroki zakres usług związanych z naprawą i wymianą ogumienia. Nasze warsztaty są doskonale wyposażone i dysponują wykwalifikowanym personelem, co pozwala nam... na świadczenie usług na najwyższym poziomie. Specjalizujemy się w doradztwie, sprzedaży oraz wymianie opon, a także wulkanizacji. Dzięki dużej przepustowości naszych serwisów, jesteśmy w stanie szybko i sprawnie obsłużyć naszych klientów, co jest szczególnie istotne w sezonie wymiany opon.
Oferujemy również usługi door-to-door, które polegają na odbiorze samochodu z ustalonego miejsca, wykonaniu zleconych usług w naszym warsztacie oraz dostarczeniu pojazdu z powrotem do klienta. Dzięki temu klienci mogą zaoszczędzić czas i uniknąć stresu związanego z transportem pojazdu. Nasza oferta obejmuje także holowanie samochodów osobowych, motocykli oraz maszyn budowlanych, co czyni nas kompleksowym partnerem w zakresie obsługi motoryzacyjnej.
Nasza historia sięga lat 90-tych, kiedy to zdobywaliśmy doświadczenie w renomowanych firmach motoryzacyjnych. Dziś, dzięki pasji i zaangażowaniu, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom usługi na najwyższym poziomie, niezależnie od marki i wieku pojazdu. Zaufaj Lider-Serwis i zadbaj o swoje auto z profesjonalistami.