Lingmania to nowoczesna szkoła językowa, która oferuje szeroki wachlarz kursów językowych dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych. Specjalizujemy się w nauczaniu języka angielskiego, a także innych języków obcych, takich jak niemiecki, hiszpański,
włoski i francuski. Jesteśmy akredytowanym centrum metody Teddy Eddie, co pozwala nam na efektywne nauczanie najmłodszych w wieku od 2 do 7 lat. Nasze kursy są dostosowane do różnych poziomów zaawansowania, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Oferujemy również przygotowanie do międzynarodowych egzaminów Cambridge, co czyni naszą szkołę wyjątkową w regionie. Dzięki statusowi Cambridge Preparation Centre, organizujemy sesje egzaminacyjne w naszej placówce, co ułatwia naszym kursantom zdobycie międzynarodowych certyfikatów. Nasze zajęcia prowadzone są w małych grupach, co sprzyja indywidualnemu podejściu do każdego ucznia i efektywnej nauce.
W Lingmanii stawiamy na relacje i atmosferę, która sprzyja nauce. Nasza misja to zapewnienie edukacji na najwyższym poziomie, opartej na nowoczesnych metodach i dostosowanej do potrzeb uczniów. Zajęcia odbywają się zarówno w siedzibie szkoły, jak i online, co daje elastyczność w nauce. Zapraszamy do zapisów na nasze kursy i odkrycia radości z nauki języków obcych.