Bydgoska firma Live Food oferuje diety pudełkowe z dowozem, które są idealnym rozwiązaniem dla osób pragnących zdrowo się odżywiać, ale nie mających czasu na gotowanie. Od 7 lat dostarczamy świeżo przygotowane posiłki, które trafiają pod drzwi... naszych klientów tego samego dnia. Nasze menu jest starannie opracowywane co tydzień, aby zapewnić różnorodność, smak i zdrowie w każdym daniu.
W Live Food rozumiemy, że potrzeby żywieniowe naszych klientów są różnorodne. Dlatego oferujemy szeroki wybór diet, w tym bezglutenowe, wegetariańskie, redukcyjne oraz diety dostosowane do potrzeb sportowców i osób z problemami zdrowotnymi. Nasza dietetyczka, Pani Agnieszka, jest dostępna dla klientów, aby pomóc w doborze odpowiedniej diety oraz zapewnić stałą opiekę nad jakością posiłków.
Co wyróżnia nas na tle konkurencji, to indywidualne podejście do każdego klienta. Pani Agnieszka dostosowuje jadłospisy do preferencji żywieniowych oraz zapotrzebowania kalorycznego, co sprawia, że każdy posiłek jest idealnie dopasowany do potrzeb zamawiającego. Dzięki lokalnemu podejściu, możemy zapewnić świeżość i konkurencyjne ceny, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.