Lubelska Akademia Językowa to instytucja z 20-letnim doświadczeniem w nauczaniu języków obcych. Oferujemy kursy języka angielskiego, niemieckiego, francuskiego, hiszpańskiego, włoskiego oraz polskiego jako obcego. Nasze zajęcia prowadzone są przez
wykwalifikowanych lektorów, w tym egzaminatorów, którzy dbają o wysoki poziom nauczania. Jesteśmy ośrodkiem egzaminacyjnym TELC, co pozwala nam na przeprowadzanie międzynarodowych egzaminów językowych. Nasza oferta skierowana jest zarówno do osób pragnących rozwijać swoje umiejętności językowe w celach zawodowych, jak i do tych, którzy chcą uczyć się dla przyjemności.
Dla cudzoziemców, którzy pragną nauczyć się języka polskiego, oferujemy kursy przygotowujące do państwowych egzaminów oraz egzaminów TELC. Nasze programy są dostosowane do różnych poziomów zaawansowania, co umożliwia skuteczną naukę i swobodną komunikację w języku polskim. W Lubelskiej Akademii Językowej stawiamy na indywidualne podejście do każdego ucznia, co pozwala na lepsze przyswajanie wiedzy i umiejętności.
Zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze, a nasz zespół lektorów to pasjonaci, którzy z zaangażowaniem dzielą się swoją wiedzą. Dzięki różnorodnym metodom nauczania, każdy uczeń ma szansę na osiągnięcie swoich celów językowych. Zapraszamy do zapisów na nasze kursy i odkrywania świata języków obcych z Lubelską Akademią Językową.