Lumax Auto Serwis to kompleksowe centrum obsługi pojazdów zlokalizowane w Krakowie, które oferuje szeroki wachlarz usług związanych z naprawą i konserwacją samochodów. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy potrafią rozwiązać... nawet najbardziej złożone problemy związane z pojazdami. Oferujemy usługi takie jak elektromechanika, konserwacja podwozia, serwis klimatyzacji, naprawa układu zawieszenia oraz układu hamulcowego. Dzięki nowoczesnemu zapleczu technicznemu jesteśmy w stanie szybko i precyzyjnie diagnozować usterki, co pozwala zaoszczędzić czas i pieniądze naszych klientów.
W Lumax Auto Serwis stawiamy na transparentność i uczciwość. Klienci zawsze wiedzą, za co płacą, a nasze ceny są jasne i bez ukrytych kosztów. Dbamy o komfort naszych klientów, oferując wygodną poczekalnię, w której można odpocząć podczas realizacji zlecenia. Nasza oferta obejmuje również serwis opon, w tym wymianę i naprawę, co czyni nas idealnym miejscem do kompleksowej obsługi samochodu. Zaufaj nam i przekonaj się, że Lumax Auto Serwis to miejsce, do którego warto wracać.
Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i umówienia wizyty. Jesteśmy pewni, że spełnimy Twoje oczekiwania i zadbamy o Twoje auto jak o własne.