Lumitech Polska to firma specjalizująca się w laserowym czyszczeniu powierzchni, oferująca usługi dla różnych branż przemysłowych, w tym motoryzacyjnej, gastronomicznej oraz przetwórstwa tworzyw sztucznych. Dzięki nowoczesnym technologiom i... doświadczeniu, Lumitech realizuje projekty z precyzją i dbałością o szczegóły. Nasze zaawansowane lasery pulsacyjne i CW umożliwiają skuteczne usuwanie zanieczyszczeń, takich jak rdza, farby czy smary, przy jednoczesnym zachowaniu struktury materiałów.
Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług, w tym specjalistyczne czyszczenie w branży motoryzacyjnej, renowację zabytków oraz czyszczenie sprzętu gastronomicznego. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, dostosowując nasze działania do specyficznych potrzeb klienta. Dzięki bezinwazyjności i ekologiczności technologii laserowej, nasze usługi są nie tylko efektywne, ale także przyjazne dla środowiska.
Lumitech dysponuje rozbudowaną infrastrukturą, co pozwala na sprawną realizację nawet dużych projektów. Nasza lokalizacja w pobliżu granic z Niemcami i Czechami oraz bliskość autostrady A4 ułatwiają logistykę dostaw. Jesteśmy dumni z pozytywnych opinii naszych klientów, którzy doceniają jakość i efektywność naszych usług. Wybierając Lumitech, wybierasz nowoczesne i skuteczne rozwiązania w obróbce metali.