M2B Jacek Betkier to warsztat samochodowy, który oferuje kompleksowe usługi w zakresie mechaniki i blacharstwa. Nasza pasja do samochodów sprawia, że traktujemy każdy pojazd jak własny, co przekłada się na wysoką jakość świadczonych usług. W... ofercie znajdują się przeglądy, diagnostyka, naprawy bieżące oraz blacharskie, a także renowacja samochodów klasycznych. Zależy nam na zaufaniu klientów, dlatego zapewniamy fachowe doradztwo oraz obsługę dostosowaną do indywidualnych potrzeb.
Oferujemy również usługi detailingowe, które pozwalają na przywrócenie blasku i estetyki pojazdów. Nasz zespół składa się z pasjonatów motoryzacji, którzy nieustannie poszerzają swoją wiedzę i umiejętności. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zadaniom. Dodatkowo, w trosce o komfort naszych klientów, wprowadziliśmy usługę door-to-door, co oznacza, że odbieramy samochody z miejsca wskazanego przez klienta i odstawiamy je po wykonaniu naprawy.
Nasza lokalizacja w Chorzowie sprawia, że jesteśmy łatwo dostępni dla mieszkańców regionu. W M2B stawiamy na rzetelność i profesjonalizm, co czyni nas idealnym wyborem dla każdego, kto szuka solidnego warsztatu samochodowego. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się o ich wysokiej jakości.