Jestem Maciej Stępniewski, profesjonalny agent nieruchomości, który z pasją zajmuje się sprzedażą i wynajmem mieszkań, domów, lokali usługowych oraz gruntów. Moja działalność koncentruje się na Warszawie i okolicach, gdzie zarządzam wynajmem
nieruchomości, oferując kompleksowe usługi, które obejmują przygotowanie nieruchomości do sprzedaży, dokładne wyceny oraz profesjonalne sesje zdjęciowe. Dzięki mojemu doświadczeniu, potrafię skutecznie negocjować korzystne warunki transakcji, co przekłada się na zadowolenie moich klientów.
Współpracuję z doradcą finansowym, co pozwala mi oferować najlepsze warunki finansowania na rynku. Moim celem jest nie tylko sprzedaż nieruchomości, ale także zapewnienie klientom pełnej obsługi na każdym etapie procesu. Zdaję sobie sprawę, jak ważne jest bezpieczeństwo transakcji, dlatego dbam o każdy detal, aby klienci czuli się pewnie i komfortowo.
Dzięki mojej sieci kontaktów mam dostęp do ekskluzywnych ofert, które jeszcze nie trafiły na rynek. To daje moim klientom przewagę w poszukiwaniu wymarzonej nieruchomości. Każde zlecenie traktuję z pełnym zaangażowaniem, co sprawia, że klienci często wracają do mnie z kolejnymi potrzebami. Wierzę, że moja praca nie tylko ułatwia życie, ale także przynosi satysfakcję i spełnienie oczekiwań moich klientów.