Mały Książę to nowoczesne przedszkole językowe w Radomiu, które stawia na wszechstronny rozwój dzieci. Naszym celem jest wspieranie najmłodszych w ich drodze do nauki i odkrywania świata. W przedszkolu kładziemy szczególny nacisk na rozwój mowy... oraz umiejętności językowych, oferując zajęcia w trzech obcych językach. Dzieci uczą się poprzez zabawę, co sprawia, że każdy dzień w przedszkolu jest pełen radości i odkryć. Nasze zajęcia są dostosowane do potrzeb dzieci, a ich program obejmuje różnorodne formy aktywności, takie jak zajęcia teatralne, rytmika czy sensoplastyka.
W trosce o zdrowie dzieci, zapewniamy wyżywienie zgodne z normami sanitarno-epidemiologicznymi. Oferujemy możliwość stworzenia indywidualnego menu dla dzieci na specjalnych dietach. Nasze przedszkole dysponuje nowoczesnym budynkiem z przestronnymi salami dydaktycznymi oraz ogrodem, w którym dzieci mogą spędzać czas na świeżym powietrzu. Dodatkowo, wprowadziliśmy programy wspierające rozwój emocjonalny i społeczny, co pozwala dzieciom na naukę współpracy i radzenia sobie z emocjami.
Mały Książę to miejsce, gdzie każde dziecko może rozwijać swoje pasje i umiejętności w przyjaznej atmosferze. Nasza kadra pedagogiczna to doświadczeni nauczyciele, którzy z pasją podchodzą do pracy z dziećmi, dbając o ich bezpieczeństwo i komfort. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz do odwiedzenia przedszkola, aby zobaczyć, jak uczymy dzieci dbać o zdrowie i rozwijać się w radosnej atmosferze.