Mandala Joga na Muranowie to przestrzeń, w której każdy może odnaleźć harmonię ciała, umysłu i ducha. Nasze studio jogi oferuje różnorodne zajęcia, które są dostosowane do potrzeb uczestników, niezależnie od ich wieku czy poziomu zaawansowania. W
Mandala Joga wierzymy w holistyczne podejście do praktyki, co oznacza, że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Nasze zajęcia prowadzone są w atmosferze akceptacji i wsparcia, co sprzyja rozwojowi osobistemu oraz budowaniu lokalnej wspólnoty.
W Mandala Joga praktykujemy różne style jogi, takie jak Hatha, Vinyasa, Yin czy Joga dla Kręgosłupa. Każda z tych form ma swoje unikalne zalety i jest dostosowana do indywidualnych potrzeb uczestników. Nasze zajęcia są prowadzone przez doświadczonych nauczycieli, którzy z uważnością podchodzą do każdego uczestnika, oferując różne warianty pozycji oraz wsparcie w rozwoju praktyki. Dzięki temu, niezależnie od poziomu zaawansowania, każdy może czuć się komfortowo i bezpiecznie na macie.
Zachęcamy do odkrywania jogi w przyjaznej atmosferze, gdzie wiek i doświadczenie nie mają znaczenia. W Mandala Joga tworzymy przestrzeń, w której można praktykować w zgodzie ze sobą, a także dzielić się doświadczeniami z innymi. Nasze studio to nie tylko miejsce ćwiczeń, ale także oaza spokoju, w której można zatrzymać się, wziąć oddech i zainwestować w siebie.