Przystań Morska Wolin to nowoczesny port morski, który oferuje szeroki zakres usług dla żeglarzy i miłośników sportów wodnych. Nasza przystań jest idealnym miejscem do cumowania łodzi, a także do organizacji różnorodnych wydarzeń związanych z... wodniacką pasją. Dzięki rozbudowanej infrastrukturze, w tym budynkom administracyjnym i sanitarnym, zapewniamy komfort i bezpieczeństwo naszym gościom.
W ramach II etapu rozbudowy Przystani Morskiej w Wolinie, planujemy wprowadzenie nowych udogodnień, które jeszcze bardziej zwiększą atrakcyjność tego miejsca. Inwestycje obejmują budowę nowoczesnych obiektów oraz zakup sprzętu, takiego jak łodzie ratunkowe i wózki widłowe. Naszym celem jest nie tylko poprawa jakości usług, ale także wsparcie zrównoważonego rozwoju rybołówstwa i ochrony środowiska.
Przystań Morska Wolin to także miejsce spotkań dla lokalnej społeczności oraz turystów. Organizujemy różnorodne wydarzenia, takie jak regaty, turnieje sportowe oraz festyny, które przyciągają miłośników aktywnego wypoczynku. Nasza oferta skierowana jest zarówno do doświadczonych żeglarzy, jak i do osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z wodami.
Zachęcamy do odwiedzenia Przystani Morskiej Wolin, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Niezależnie od tego, czy jesteś zapalonym żeglarzem, czy po prostu chcesz spędzić czas w pięknej scenerii, nasza przystań jest miejscem, które warto odwiedzić.