Jesteśmy lokalnym dostawcą internetu, który działa na rynku od ponad 24 lat. Specjalizujemy się w dostarczaniu internetu dla klientów indywidualnych oraz biznesowych, oferując zarówno łącza radiowe, jak i światłowodowe. Nasza sieć obejmuje gminy... takie jak Miękinia, Środa Śląska, Kostomłoty, Kąty Wrocławskie, Wrocław, Brzeg Dolny oraz Wołów. Stale rozwijamy naszą infrastrukturę, aby dotrzeć do jak najszerszego grona odbiorców, w tym do miejsc, gdzie nie ma żadnej telekomunikacyjnej infrastruktury.
Oferujemy elastyczne umowy, które pozwalają na dostosowanie prędkości transferu do indywidualnych potrzeb klientów. Nasze usługi są dostępne zarówno dla małych firm, jak i dużych przedsiębiorstw. Dzięki współpracy z niezależnymi operatorami hurtowymi w Polsce, zapewniamy dostęp do wysoko przepustowych łączy światłowodowych. Nasz zespół techniczny jest dostępny, aby szybko reagować na zgłoszenia, a większość spraw realizujemy w tym samym dniu.
Dodatkowo, w naszej ofercie znajdują się usługi montażowe TV-SAT oraz pomoc informatyczna, co czyni nas kompleksowym dostawcą usług telekomunikacyjnych. Nasz sklep stacjonarny oferuje również artykuły papiernicze, biurowe i szkolne, co sprawia, że jesteśmy w stanie zaspokoić różnorodne potrzeby naszych klientów.