Mechanik Gdańsk Wrzeszcz to warsztat samochodowy z wieloletnim doświadczeniem, który oferuje kompleksowe usługi naprawcze i serwisowe dla samochodów osobowych oraz dostawczych do 3,5 tony. Od 2001 roku z pasją zajmujemy się naprawą pojazdów, co... pozwoliło nam zdobyć zaufanie wielu klientów. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych mechaników, którzy regularnie podnoszą swoje kwalifikacje, aby zapewnić najwyższą jakość usług. Wysoka jakość, terminowość oraz uczciwość to nasze kluczowe wartości, które kierują naszą pracą na co dzień.
W naszej ofercie znajdują się różnorodne usługi, takie jak przeglądy serwisowe, inspekcje przed zakupem, wymiana rozrządów, sprzęgła, układów hamulcowych, zawieszenia oraz diagnostyka komputerowa. Dbamy o to, aby każdy klient był informowany o postępach prac oraz kosztach, co eliminuje niespodzianki związane z dodatkowymi wydatkami. Oferujemy również możliwość skorzystania z auta zastępczego na czas naprawy, co zwiększa komfort naszych klientów.
Nasza historia sięga czasów, gdy Stanisław Grabiński rozpoczął naprawy w przydomowym garażu. Dziś, kontynuując rodzinną tradycję, jego syn Michał prowadzi warsztat, który cieszy się uznaniem w Gdańsku Wrzeszczu. Jesteśmy dumni z naszej reputacji i zaufania, jakim obdarzają nas klienci, a nasza pasja do motoryzacji sprawia, że każdy samochód traktujemy jak własny.