Mechanika Samochodowa Bartess Serwis to profesjonalny warsztat samochodowy z siedzibą w Janowicach, który oferuje kompleksową obsługę pojazdów osobowych. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym wymianę oleju silnikowego, wymianę oleju w... skrzyniach automatycznych, wymianę klocków hamulcowych oraz opon. Dzięki doświadczeniu i wiedzy naszych mechaników, zapewniamy wysoką jakość usług oraz terminowość realizacji. Dbamy o to, aby każdy klient był zadowolony z wykonanej pracy, co przekłada się na długotrwałe relacje z naszymi klientami.
Wymiana oleju silnikowego jest jedną z najważniejszych czynności serwisowych, która wpływa na żywotność silnika. Regularne wymiany oleju pomagają w uniknięciu kosztownych awarii, a także zapewniają odpowiednie smarowanie i chłodzenie jednostki napędowej. W naszym serwisie stosujemy tylko wysokiej jakości oleje renomowanych marek oraz wymieniamy filtr oleju przy każdej usłudze. Dodatkowo, przeprowadzamy podstawowy przegląd elementów silnika, co pozwala na wczesne wykrycie ewentualnych problemów.
Nasza oferta obejmuje również diagnostykę komputerową, serwis klimatyzacji oraz naprawy bieżące. Jesteśmy dostępni dla klientów z Janowic oraz okolic, takich jak Bielsko-Biała, Mazańcowice czy Bystra. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług, aby zadbać o swój samochód w profesjonalny sposób.