Media Operator to agencja kreatywna, która łączy działania marketingowe i public relations w jedną, spójną całość. Nasz zespół składa się z ekspertów w dziedzinie strategii, content marketingu, social media, projektowania oraz produkcji wideo i
fotografii. Dzięki temu możemy skutecznie opowiadać historie, które angażują i przyciągają uwagę klientów. Nasze podejście opiera się na użyteczności, co oznacza, że projektujemy materiały, które nie tylko dobrze wyglądają, ale również spełniają swoje zadania.
Jako wydawca 11 portali miejskich oraz portalu regionalnego, posiadamy własną redakcję z doświadczonymi dziennikarzami. Nasze działania obejmują również zakup mediów oraz tworzenie kampanii reklamowych, które wykorzystują nowoczesne narzędzia komunikacji online. Naszym znakiem rozpoznawczym jest portal ŚLĄZAG, który dostarcza rzetelne informacje bez zbędnych clickbaitów. Dzięki temu możemy skutecznie dotrzeć do szerokiego grona odbiorców na Śląsku i w Zagłębiu.
W Media Operator stawiamy na współpracę z klientami, oferując im możliwość bezpłatnych konsultacji, podczas których omawiamy ich potrzeby i pomysły. Naszym celem jest nie tylko realizacja projektów, ale także budowanie długotrwałych relacji z klientami, które przynoszą obopólne korzyści.