Danışman Gökhan'a özel bir teşekkür etmek istiyorum. Tüm süreç boyunca bana inanılmaz bir destek oldu. WhatsApp ve Instagram üzerinden her zaman ulaşılabilirdi ve ameliyattan bir ay önce tüm sorularımı sabırla yanıtladı. Ne zaman yazsam, her zaman hızlı, yardımcı ve dürüst bir yanıt aldım. Bu sayede, en başından beri ona gerçekten güvenebileceğimi hissettim.
Danışmanlığı dürüst, yetkin ve çok rahatlatıcıydı – özellikle estetik ameliyat öncesinde bu inanılmaz derecede değerli. Her şeyi anlaşılır bir şekilde açıklamak ve tüm endişelerimi gidermek için çok zaman ayırdı. Hastalarına gerçekten değer verdiğini ve işini büyük bir özveri ile yaptığını hemen fark ediyorsunuz. Yerinde de her şey sorunsuz ve profesyonel bir şekilde yürüdü. Havaalanında ilk karşılama anından ameliyat sonrası bakıma kadar her şey mükemmel bir şekilde organize edilmişti. Klinikteki tüm ekip çok arkadaş canlısı, özenli ve profesyoneldi, bu sayede kaldığım süre boyunca kendimi her zaman rahat ve güvende hissettim. Op. Dr. Ahmet Kahraman'a da çok teşekkür ederim. Yaptığı iş gerçekten etkileyici. Çok deneyimli, sakin ve profesyonel bir doktor, ameliyattan önce de her şeyi ayrıntılı olarak açıklamak ve isteklerimi dinlemek için zaman ayırdı. Bu da bana ekstra güven verdi. Sonuç beklentilerimi aştı ve bundan inanılmaz derecede mutluyum. Bu olumlu deneyim için gerçekten minnettarım ve kliniği, tüm ekibi, danışman Gökhan'ı ve tabii ki Op. Dr. Ahmet Kahraman'ı tüm kalbimle tavsiye edebilirim. Harika bakım ve muhteşem sonuç için çok teşekkürler!
Orijinali göster
Çeviri