Mennica Zielona oferuje sprzedaż złota i srebra w sztabkach oraz monetach, zapewniając najwyższą jakość produktów. Nasze sztabki złota mają certyfikat LBMA, co potwierdza ich autentyczność oraz legalne pochodzenie. W ofercie dostępne są sztabki o... różnych gramaturach, w tym 1 g, 2 g, 5 g oraz 10 g, które idealnie nadają się na elegancki prezent na różne okazje, takie jak chrzest czy komunia. Oferujemy również personalizowane sztabki, co czyni je wyjątkowym podarunkiem.
Gwarantujemy najwyższe ceny odkupu sztabek oraz monet, co sprawia, że inwestowanie w metale szlachetne staje się jeszcze bardziej opłacalne. Nasza mennica zapewnia również bezpłatne sprawdzenie zakupionych produktów spektrometrem oraz na wadze magnetycznej, co zwiększa bezpieczeństwo transakcji. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, takimi jak C.HAFNER, możemy oferować najlepsze ceny na rynku.
Mennica Zielona to nie tylko sprzedaż, ale także profesjonalne doradztwo oraz możliwość zakupu na raty. Nasze oddziały znajdują się w Warszawie, Wrocławiu oraz Zielonej Górze, co ułatwia dostęp do naszych usług. Inwestowanie w złoto i srebro to sprawdzony sposób na zabezpieczenie kapitału, zwłaszcza w czasach niepewności gospodarczej.