Midem Polska Sp. z o.o. to firma, która od 1999 roku specjalizuje się w zarządzaniu oraz administrowaniu nieruchomościami. Oferujemy kompleksową obsługę Wspólnot Mieszkaniowych, Spółdzielni Mieszkaniowych oraz nieruchomości komercyjnych. Nasze... usługi obejmują przejęcie wszystkich obowiązków związanych z utrzymaniem nieruchomości, w tym administrację, obsługę techniczną, sprzątanie oraz zapewnienie bezpieczeństwa. Dążymy do budowania trwałych relacji z naszymi klientami, opartych na zaufaniu i profesjonalizmie.
W zakresie zarządzania nieruchomościami komercyjnymi, naszym celem jest maksymalizacja zysków dla właścicieli. Przygotowujemy odpowiednie strategie, które następnie wdrażamy, dbając o interesy naszych klientów. Oferujemy pełną obsługę prawną, bankowo-księgową oraz administracyjną, co pozwala na efektywne zarządzanie nieruchomościami. Nasze działania są zawsze zgodne z obowiązującymi przepisami prawa, co zapewnia bezpieczeństwo i stabilność.
Nasza oferta obejmuje również obsługę techniczną, w tym prowadzenie książki obiektu budowlanego oraz nadzór nad przeglądami technicznymi. Dzięki temu możemy zapewnić, że nieruchomości są w dobrym stanie technicznym, co przekłada się na ich wartość rynkową. Jesteśmy otwarci na współpracę w różnych rejonach kraju, a nasze usługi świadczymy głównie na terenie województwa mazowieckiego.