WZWKGKiM sp. z o.o. to firma zajmująca się dostarczaniem usług wodociągowych oraz kanalizacyjnych w Wolbromiu. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres usług, w tym utrzymanie dróg, wywóz nieczystości płynnych oraz wynajem sprzętu. Dążymy do... zapewnienia mieszkańcom Wolbromia dostępu do czystej wody oraz sprawnej infrastruktury wodno-kanalizacyjnej. Nasze działania są zgodne z obowiązującymi regulacjami prawnymi oraz standardami jakości, co gwarantuje bezpieczeństwo i komfort użytkowników naszych usług.
W ramach działalności oferujemy również punkt selektywnej zbiórki odpadów komunalnych, co przyczynia się do ochrony środowiska i promowania ekologicznych postaw wśród mieszkańców. Regularnie organizujemy akcje edukacyjne oraz konkursy, które mają na celu zwiększenie świadomości ekologicznej wśród społeczności lokalnej. Nasze projekty są wspierane przez fundusze unijne, co pozwala na ciągły rozwój i modernizację infrastruktury.
Zachęcamy do kontaktu z naszym biurem obsługi klienta, które jest dostępne od poniedziałku do piątku. Jesteśmy otwarci na wszelkie pytania oraz sugestie dotyczące naszych usług. WZWKGKiM sp. z o.o. to firma, która stawia na jakość, bezpieczeństwo oraz zadowolenie swoich klientów.