MIŁO Speciality Coffee to wyjątkowa kawiarnia, która łączy w sobie pasję do kawy i nowoczesną kuchnię. Nasze autorskie menu oferuje szeroki wybór dań, które zadowolą nawet najbardziej wymagających smakoszy. W ofercie znajdziesz pyszne śniadania,... smaczne lunche oraz słodkości, które idealnie komponują się z naszą kawą speciality. Kawa, którą serwujemy, pochodzi z starannie wyselekcjonowanych ziaren, które zdobyły uznanie wśród koneserów na całym świecie.
W MIŁO stawiamy na jakość i lokalnych dostawców. Każde danie przygotowujemy z myślą o naszych gościach, dbając o to, aby każdy talerz był wyjątkowy. Nasza kawa speciality, parzona z świeżo palonych ziaren, zachwyca niepowtarzalnym smakiem i aromatem. Wierzymy, że kawa to nie tylko napój, ale także sposób na spędzenie czasu w miłym towarzystwie. Dlatego stworzyliśmy przytulny kącik dla dzieci, gdzie maluchy mogą bawić się i odkrywać, podczas gdy dorośli relaksują się przy filiżance doskonałej kawy.
Zapraszamy do MIŁO, gdzie każdy dzień jest okazją do odkrywania nowych smaków i delektowania się chwilą. Nasza przyjazna obsługa czeka na Ciebie codziennie, aby zapewnić niezapomniane doświadczenia kulinarne. Przyjdź i przekonaj się, jak smakuje prawdziwa kawa speciality w połączeniu z autorską kuchnią.