Agencja Nieruchomości Miltons to zespół specjalistów, którzy oferują kompleksową obsługę w zakresie kupna, sprzedaży oraz wynajmu nieruchomości. Nasza oferta obejmuje zarówno mieszkania, domy, jak i działki, a także nieruchomości komercyjne.
Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego klienta, jesteśmy w stanie dostosować nasze usługi do Twoich potrzeb, co sprawia, że proces zakupu lub sprzedaży staje się prostszy i mniej stresujący.
W Miltons wierzymy, że każdy dom jest wyjątkowy, dlatego nie stosujemy standardowych rozwiązań marketingowych. Tworzymy spersonalizowane plany marketingowe, które skutecznie promują nieruchomości naszych klientów. Nasze doświadczenie na warszawskim rynku nieruchomości pozwala nam na efektywne poszukiwanie ofert off market, które nie są dostępne publicznie, co daje naszym klientom przewagę w poszukiwaniach.
Nasze usługi obejmują również pomoc w negocjacjach oraz doradztwo w zakresie cen ofertowych. Zależy nam na jakości, dlatego większość naszych klientów trafia do nas z polecenia. Jesteśmy członkiem Warszawskiego Stowarzyszenia Pośredników w Obrocie Nieruchomościami oraz Polskiej Federacji Rynku Nieruchomości, co potwierdza nasze zaangażowanie w przestrzeganie wysokich standardów etycznych i zawodowych.