MLP Group S.A. to wiodący deweloper w sektorze nieruchomości magazynowych i przemysłowych, który od 1998 roku specjalizuje się w budowie oraz zarządzaniu nowoczesnymi centrami logistycznymi. Nasza oferta obejmuje różnorodne projekty, w tym Big... Box, Business Park oraz City Park, które odpowiadają na rosnące potrzeby rynku, w tym rozwój e-commerce oraz relokację produkcji z Azji do Europy. Dzięki strategicznemu podejściu, nasze parki logistyczne są zlokalizowane w kluczowych miejscach, co zapewnia łatwy dostęp do transportu publicznego oraz pracowników.
W ramach strategii Build & hold, MLP Group utrzymuje swoje parki w portfelu po zakończeniu budowy, co pozwala na długoterminowe zarządzanie i współpracę z najemcami. Nasze projekty są dostosowane do potrzeb różnych branż, w tym logistyki, dystrybucji oraz lekkiej produkcji. Zrównoważony rozwój jest dla nas kluczowy, dlatego stawiamy na ekologiczne standardy w budownictwie, co potwierdzają nasze inwestycje w instalacje fotowoltaiczne oraz dbałość o środowisko.
MLP Group nieustannie rozwija swoją ofertę, poszerzając portfel inwestycji o nowe lokalizacje w Polsce, Niemczech, Austrii i Rumunii. Nasze parki są projektowane z myślą o przyszłości, co czyni je atrakcyjnymi dla firm poszukujących nowoczesnych rozwiązań logistycznych. Jesteśmy dumni z osiągnięć, które potwierdzają naszą pozycję lidera w branży.