Moja Taxi Białystok to nowa korporacja taksówkarska, która oferuje usługi przewozowe na najwyższym poziomie w przystępnej cenie. Naszym priorytetem jest zadowolenie klientów, dlatego zapewniamy komfortowe i bezpieczne podróże. W każdej taksówce... znajduje się terminal do płatności kartą, podkładki dla dzieci, ładowarki do telefonów oraz bezpłatny internet Wi-Fi. Dzięki aplikacji mobilnej można zamawiać taksówki, sprawdzać szacunkowy koszt kursu oraz lokalizację pojazdu, co znacznie ułatwia korzystanie z naszych usług.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym przewozy na lotnisko, do dworców, a także do szkół i pracy. Realizujemy również całodobowe zakupy oraz doręczanie paczek i kwiatów. Nasze ceny są przyjazne dla portfela, a każdy kurs odbywa się punktualnie, co pozwala zaoszczędzić czas. Dodatkowo, akceptujemy płatności gotówkowe oraz kartami płatniczymi, co zwiększa wygodę korzystania z naszych usług.
Moja Taxi Białystok to idealne rozwiązanie zarówno dla klientów indywidualnych, jak i firm. Wystawiamy faktury VAT, co jest istotne dla przedsiębiorców. Nasza oferta obejmuje także przewozy do pobliskich miejscowości turystycznych, takich jak Supraśl czy Wasilków, co czyni naszą korporację doskonałym wyborem dla turystów pragnących zwiedzić piękne okolice Białegostoku.