Firma MOTO-AR, założona w 1994 roku, specjalizuje się w sprzedaży oraz serwisie motocykli, quadów i skuterów. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz profesjonalnemu podejściu, oferujemy kompleksową obsługę klienta, w tym doradztwo w zakresie
napraw i konserwacji pojazdów. Jako autoryzowany dealer marek BRP, takich jak CAN-AM, SPYDER, SEA-DOO, SKI-DOO, LYNX i EVINRUDE, zapewniamy dostęp do szerokiej gamy produktów, w tym akcesoriów, odzieży oraz części zamiennych. Nasza oferta jest regularnie aktualizowana, aby sprostać oczekiwaniom klientów i wprowadzać nowe marki, takie jak Linhai czy CF Moto.
W MOTO-AR oferujemy również serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, co pozwala naszym klientom na długotrwałe użytkowanie zakupionych pojazdów. Nasz zespół specjalistów jest zawsze gotowy do pomocy, a szybki czas realizacji zamówień oraz możliwość transportu ubezpieczonych przesyłek to dodatkowe atuty naszej firmy. W naszym salonie firmowym klienci mogą zapoznać się z częścią oferty dostępnej w sklepie internetowym, co ułatwia dokonanie wyboru.
Zachęcamy do kontaktu z nami w celu uzyskania szczegółowych informacji na temat dostępnych produktów oraz usług. Jesteśmy przekonani, że nasza oferta spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów, a nasza pasja do motoryzacji sprawi, że każda wizyta w MOTO-AR będzie przyjemnością.