MOTO Biskupscy to rodzinna firma, która od 1994 roku zajmuje się dystrybucją części samochodowych w regionie sądeckim. Z siedzibą przy ulicy Piramowicza, oferujemy szeroki asortyment części, który obejmuje elementy zawieszeń, układy hamulcowe,
filtry, paski, łożyska, przeguby oraz wiele innych podzespołów. Nasza oferta obejmuje zarówno produkty renomowanych firm, jak i tańsze zamienniki, co pozwala na dostosowanie się do różnych potrzeb klientów. Dzięki dużemu magazynowi, jesteśmy w stanie szybko realizować zamówienia, a dla stałych odbiorców oferujemy dowóz towaru oraz atrakcyjne upusty cenowe.
W 2005 roku uruchomiliśmy serwis samochodowy, a od 2017 roku poszerzyliśmy naszą działalność o stację kontroli pojazdów oraz warsztat mechaniczny. Nasz nowy punkt sprzedaży znajduje się przy ulicy Mała Poręba 59, gdzie klienci mogą skorzystać z kompleksowych usług motoryzacyjnych. Oferujemy również serwis oponiarski oraz zaplecze szkoleniowe dla współpracujących z nami mechaników. Nasza stacja kontroli pojazdów zapewnia profesjonalne przeglądy techniczne, co jest niezbędne dla bezpieczeństwa na drodze.
Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej oraz skorzystania z naszych usług. Jesteśmy pewni, że nasza oferta spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów.