Firma MOTO GAZ Kabat specjalizuje się w profesjonalnym montażu instalacji gazowych LPG do samochodów. Nasz warsztat, przeniesiony na al. Armii Krajowej 1B w Starachowicach, oferuje usługi, które obejmują nie tylko instalację, ale także serwis... gwarancyjny i pogwarancyjny. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz licznym certyfikatom, zapewniamy najwyższą jakość usług. Każda instalacja objęta jest nawet pięcioletnią gwarancją, co świadczy o naszej dbałości o klienta i jakość wykonania.
Przed przystąpieniem do montażu, przeprowadzamy szczegółową diagnostykę silnika oraz układu paliwowego, co pozwala na dobór odpowiednich podzespołów LPG. Nasze usługi obejmują również drobne naprawy samochodowe, takie jak wymiana klocków hamulcowych, amortyzatorów czy naprawa układu wydechowego. Współpracujemy z renomowanymi producentami części, co gwarantuje ich wysoką jakość i bezpieczeństwo na drodze.
Jako jedyny warsztat w rejonie Starachowic, jesteśmy częścią sieci EXPERT LPG, co daje naszym klientom dodatkowe korzyści, takie jak ogólnopolska karta gwarancyjna. Nasza oferta jest skierowana do klientów z całej Polski, a każdy montaż instalacji LPG jest dostosowywany indywidualnie do potrzeb konkretnego pojazdu. Zapraszamy do kontaktu w celu umówienia wizyty oraz uzyskania wyceny.