Hurtownia motoryzacyjna Motores to wiodący dystrybutor części samochodowych w Polsce, oferujący szeroki asortyment produktów. W naszej ofercie znajduje się ponad 60 000 referencji części, co pozwala na szybkie i efektywne zaspokojenie potrzeb... naszych klientów. Jako wyłączny dystrybutor marek FREY i Original Birth, zapewniamy części samochodowe o jakości oryginałów, które spełniają najwyższe standardy. Nasze doświadczenie na rynku motoryzacyjnym oraz współpraca z renomowanymi producentami gwarantują, że każdy klient znajdzie u nas to, czego potrzebuje.
W Motores stawiamy na jakość i innowacyjność. Regularnie wprowadzamy nowości oraz nietypowe części, aby sprostać wymaganiom rynku. Nasz zespół specjalistów służy fachowym doradztwem technicznym, co sprawia, że zakupy w naszym sklepie są nie tylko proste, ale i przyjemne. Dzięki doskonałej logistyce, zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, co pozwala na szybkie dostarczenie części do warsztatów i sklepów na terenie całego kraju.
Dodatkowo, oferujemy szeroki wybór środków smarnych od renomowanej marki Petronas, które zapewniają lepsze osiągi i niższe zużycie paliwa. Nasza hurtownia to nie tylko miejsce zakupu części, ale także partner, na którego można liczyć w każdej sytuacji. Zapraszamy do współpracy i skorzystania z naszej oferty.