MS Ubezpieczenia to agencja ubezpieczeniowa z siedzibą w Ciechanowie, która oferuje szeroki zakres usług ubezpieczeniowych. Specjalizujemy się w ubezpieczeniach OC, AC oraz NNW, a także w ubezpieczeniach dla domów i mieszkań. Naszym celem jest... zapewnienie klientom kompleksowej obsługi oraz dostosowanie oferty do ich indywidualnych potrzeb. Dzięki doświadczeniu i wiedzy naszego zespołu, jesteśmy w stanie pomóc w każdej sprawie związanej z ubezpieczeniami.
Obsługujemy klientów zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie, co pozwala na wygodne i szybkie załatwienie formalności. W przypadku pytań lub wątpliwości, zachęcamy do kontaktu telefonicznego lub poprzez formularz dostępny na naszej stronie. Nasza lokalizacja w Ciechanowie, przy ul. Ściegiennego, umożliwia łatwy dostęp do naszych usług.
W MS Ubezpieczenia stawiamy na profesjonalizm i rzetelność. Nasze godziny otwarcia to od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 – 17:00 oraz w soboty od 9:00 do 12:30. Jesteśmy dostępni pod numerami telefonów 534 996 355 oraz 23 672 69 34. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się, jak możemy pomóc w zabezpieczeniu Twojego mienia oraz zdrowia.