MTK Serwis to warsztat samochodowy z siedzibą w Tomaszowie Mazowieckim, który łączy pasję, umiejętności oraz doświadczenie w branży motoryzacyjnej. Naszym celem jest zapewnienie klientom kompleksowej obsługi oraz pełnej informacji na temat... przeprowadzanych napraw. Zespół wykwalifikowanych mechaników dba nie tylko o stan techniczny pojazdów, ale także o komfort i zadowolenie klientów. Wierzymy, że zaufanie, jakim obdarzają nas klienci, jest kluczowe dla długotrwałej współpracy.
Oferujemy szeroki zakres usług, w tym kompleksowe naprawy mechaniczne, diagnostykę komputerową, serwis klimatyzacji oraz ustawianie geometrii kół. Nasz warsztat jest przyjazny kobietom, co oznacza, że panie mogą czuć się komfortowo w oczekiwaniu na naprawę, korzystając z poczekalni z dostępem do napojów i Wi-Fi. Dodatkowo, zapewniamy pomoc w zakupie samochodu oraz doradztwo techniczne, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
Współpracujemy z innymi firmami, co pozwala nam na świadczenie usług regeneracji filtrów DPF/FAP, turbin oraz wtryskiwaczy. Nasze doświadczenie w mechanice samochodowej sprawia, że jesteśmy w stanie obsłużyć wszystkie marki aut, co daje naszym klientom pewność, że ich pojazdy są w dobrych rękach.