Odzyskiwanie danych to kluczowa usługa, która pozwala na przywrócenie utraconych informacji z różnych urządzeń, takich jak telefony komórkowe, tablety czy pamięci przenośne. Nasza firma, Multi-COM, specjalizuje się w tej dziedzinie, oferując
kompleksowe rozwiązania zarówno dla klientów indywidualnych, jak i instytucji publicznych. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi oraz oprogramowaniu, jesteśmy w stanie odzyskać dane z urządzeń sprawnych oraz uszkodzonych, co czyni nas liderem na rynku.
Oferujemy również usługi związane z odczytem danych z układów monolitycznych, co pozwala na skuteczne odzyskiwanie informacji z nośników takich jak pendrive czy karty SD. Nasze laboratorium dysponuje pięcioma niezależnymi narzędziami śledczymi, co maksymalizuje efekty odzyskiwania danych. Każda usługa kończy się szczegółowym raportem, który umożliwia selekcję odzyskanych informacji.
Dodatkowo, organizujemy szkolenia z zakresu odzyskiwania danych, które są praktyczne i dostosowane do potrzeb uczestników. Nasze kursy są prowadzone przez doświadczonych specjalistów, co zapewnia wysoką jakość nauczania. Współpracujemy z wieloma instytucjami, co pozwala nam na ciągły rozwój i dostosowywanie oferty do zmieniających się potrzeb rynku.