Mundial Kontakt to szkoła językowa z siedzibą w Poznaniu, która od 25 lat oferuje kursy językowe dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Nasza placówka cieszy się dużym uznaniem, co potwierdza 70% słuchaczy, którzy przychodzą z polecenia.... Specjalizujemy się w nauczaniu najpopularniejszych języków obcych, takich jak angielski, niemiecki, francuski, hiszpański i włoski. Oferujemy zarówno zajęcia grupowe, jak i indywidualne, dostosowane do potrzeb każdego ucznia. Nasze metody nauczania są zindywidualizowane, co pozwala na skuteczne przyswajanie wiedzy i osiąganie wysokich wyników na egzaminach.
W Mundial Kontakt stawiamy na profesjonalizm i zaangażowanie naszych lektorów, którzy z pasją prowadzą zajęcia. Dzięki temu nasi uczniowie osiągają 100% zdawalności na egzaminach państwowych i międzynarodowych. Oferujemy elastyczne godziny zajęć, które mogą odbywać się zarówno w szkole, jak i online. Dla osób zainteresowanych nauką zdalną przygotowaliśmy program zajęć przez platformę SKYPE, co umożliwia naukę w dogodnym dla ucznia czasie.
Nasza szkoła jest zarejestrowana w Kuratorium Oświaty, co pozwala nam na wydawanie świadectw oraz zaświadczeń potwierdzających znajomość języka obcego. Dbamy o to, aby każdy uczeń miał możliwość rozwoju w przyjaznej atmosferze, co sprzyja efektywnej nauce i osiąganiu zamierzonych celów.