Pro H2O to firma specjalizująca się w profesjonalnym myciu kostki brukowej, elewacji i dachów na terenie Mazowsza. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych myjek grzewczych, które generują wodę o temperaturze do 100°C pod ciśnieniem 250 barów, jesteśmy w... stanie skutecznie usuwać nawet najtrudniejsze zabrudzenia, takie jak plamy z oleju, mech czy sadza. Nasza metoda mycia nie tylko przywraca blask powierzchniom, ale również zapewnia długotrwały efekt czystości, eliminując zarodniki mchu i grzybów.
Wykorzystujemy wodę demineralizowaną, co gwarantuje brak smug i zacieków, co jest szczególnie istotne przy nowoczesnych elewacjach. Nasze usługi są dostępne w całym województwie mazowieckim, a dojazd do klientów w powiatach ciechanowskim, płońskim, mławskim i płockim jest bezpłatny. Oferujemy również impregnację kostki brukowej, co dodatkowo zabezpiecza ją przed wnikaniem brudu i wilgoci.
Zachęcamy do skorzystania z darmowej wyceny oraz próbnego mycia 1m², aby przekonać się o jakości naszych usług. Pro H2O to gwarancja profesjonalizmu i satysfakcji z efektów naszej pracy. Zadzwoń do nas i umów się na termin, aby przywrócić blask swojej posesji.