Firma Autoodnowa, działająca od 1985 roku, oferuje szeroki zakres usług motoryzacyjnych, w tym myjnię ręczną, detailing oraz zabezpieczenie antykorozyjne. Nasza myjnia ręczna zapewnia kompleksowe mycie nadwozia oraz czyszczenie wnętrza pojazdu, co
pozwala na przywrócenie blasku i świeżości Twojemu samochodowi. Dzięki doświadczonemu zespołowi, każdy pojazd jest traktowany z najwyższą starannością, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
W ramach naszych usług oferujemy również detailing, który obejmuje renowację i zabezpieczenie powłoki lakierniczej, reflektorów oraz elementów nadwozia. Dodatkowo, zajmujemy się zaawansowaną kosmetyką wnętrza pojazdu oraz regeneracją i konserwacją tapicerki skórzanej. Nasze drobne naprawy blacharsko-lakiernicze obejmują usuwanie wgnieceń, rys oraz innych uszkodzeń, co pozwala na utrzymanie samochodu w doskonałym stanie.
Nowością w naszej ofercie jest zabezpieczenie lakieru powłoką ceramiczną, która zapewnia długotrwałą ochronę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Oferujemy także dezynfekcję wnętrza pojazdu oraz pranie i czyszczenie dywanów, co sprawia, że nasza oferta jest kompleksowa i dostosowana do potrzeb każdego klienta.