Apartamenty Mierzeja to firma, która od 2010 roku oferuje wynajem komfortowych mieszkań w nadmorskich miejscowościach, takich jak Jantar, Stegna, Sztutowo, Krynica Morska oraz Kąty Rybackie. Nasze apartamenty znajdują się w nowoczesnych osiedlach,
które zapewniają wygodę i bliskość do pięknych plaż oraz atrakcji turystycznych. Dzięki szerokiemu wyborowi mieszkań, każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od preferencji i potrzeb.
W naszej ofercie posiadamy ponad 180 apartamentów, które są dostępne na krótki okres wynajmu. Oferujemy różnorodne opcje, od małych studiów po większe mieszkania, idealne dla rodzin czy grup przyjaciół. Nasze apartamenty są starannie urządzone, aby zapewnić komfortowy wypoczynek w malowniczej okolicy Mierzei Wiślanej. Dodatkowo, oferujemy usługi zarządzania nieruchomościami, co pozwala właścicielom na zyskanie kompleksowej obsługi ich inwestycji.
Zespół Apartamentów Mierzeja składa się z doświadczonych specjalistów, którzy dbają o każdy detal, aby zapewnić naszym gościom niezapomniane chwile nad morzem. Nasza firma koncentruje się na profesjonalnym zarządzaniu najmem oraz doradztwie inwestycyjnym, co czyni nas idealnym partnerem dla osób poszukujących komfortowego wypoczynku lub inwestycji w nieruchomości.