Nasza firma, Hybrydy24, specjalizuje się w naprawie baterii hybrydowych dla samochodów marki Toyota i Lexus. Działamy na rynku od 2010 roku, oferując mobilny serwis, który dojeżdża do klientów o każdej porze dnia i nocy. W przypadku awarii... baterii, klienci mogą zgłaszać problemy przez całą dobę, a my zapewniamy szybką i profesjonalną pomoc. Nasze usługi obejmują naprawę baterii trakcyjnej dla modeli takich jak Toyota Prius, Auris, Yaris, Camry oraz Lexus GS, CT i IS. Wykonujemy również okresowe przeglądy, które pomagają w zapobieganiu awariom i wydłużają żywotność baterii.
Wszystkie naprawy są przeprowadzane przez wykwalifikowanych specjalistów, którzy posiadają odpowiednie uprawnienia oraz doświadczenie. Nasze baterie są poddawane trójfazowemu testowi jakości, co daje klientom pewność, że otrzymują produkt o wysokiej wydajności i długiej żywotności. W przypadku wykrycia problemów, diagnostyka awarii odbywa się na miejscu, co pozwala na szybką reakcję i minimalizację kosztów związanych z naprawą. Oferujemy także gwarancję na nasze usługi, co dodatkowo zwiększa komfort i bezpieczeństwo naszych klientów.
Zachęcamy do korzystania z naszych usług, aby uniknąć poważniejszych problemów z baterią hybrydową. Regularne przeglądy i szybka reakcja na komunikaty o błędach mogą znacząco wpłynąć na bezpieczeństwo i komfort jazdy. Jesteśmy dostępni na terenie całego kraju, a w nagłych przypadkach również za granicą.