Nasza firma, Pyra 24, specjalizuje się w kompleksowej naprawie komputerów, laptopów, tabletów oraz konsol do gier. Z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży, oferujemy profesjonalne usługi, które obejmują diagnostykę, naprawę usterek sprzętowych
oraz problemy z oprogramowaniem. Niezależnie od marki czy modelu, nasz zespół techników podejmie się naprawy każdego urządzenia, zapewniając szybką i skuteczną pomoc.
W ramach naszych usług oferujemy darmową diagnostykę, co pozwala na szybkie zidentyfikowanie problemu. Po diagnozie przedstawiamy jasny kosztorys, a każda naprawa objęta jest 30-dniową gwarancją. Dbamy o to, aby każda usługa była wykonana z najwyższą starannością, stosując tylko części wysokiej jakości. Naszym celem jest przywrócenie pełnej sprawności Twojego sprzętu, abyś mógł cieszyć się jego niezawodnością przez długi czas.
Dzięki indywidualnemu podejściu do klienta oraz transparentnym cenom, zyskaliśmy zaufanie wielu osób i firm. Jesteśmy dostępni 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, co sprawia, że zawsze możesz liczyć na naszą pomoc w nagłych sytuacjach. Wybierając Pyra 24, wybierasz rzetelność, profesjonalizm i doświadczenie.