Nasz serwis MACARS specjalizuje się w kompleksowej naprawie aut powypadkowych wszystkich marek. Oferujemy pełną obsługę, począwszy od transportu uszkodzonego pojazdu do naszego warsztatu, przez zgłoszenie szkody do Towarzystwa Ubezpieczeniowego,... aż po odbiór naprawionego samochodu w umówionym terminie. Wykonujemy naprawy zgodnie z technologią producenta, co gwarantuje wysoką jakość usług oraz przywrócenie auta do stanu sprzed zdarzenia. Nasze doświadczenie oraz stosowanie najlepszych materiałów lakierniczych sprawiają, że klienci mogą być pewni, że ich pojazdy są w dobrych rękach.
Likwidacja szkód komunikacyjnych to nasza specjalność. Obsługujemy wszystkie Towarzystwa Ubezpieczeniowe, co pozwala nam na szybkie i sprawne załatwienie formalności związanych z naprawą. W przypadku kolizji lub wypadku, zapewniamy darmowy transport uszkodzonego pojazdu do warsztatu oraz auto zastępcze na czas naprawy. Klient nie ponosi żadnych kosztów, ponieważ rozliczenie za naprawę pokrywa ubezpieczyciel w ramach likwidowanej szkody.
Dodatkowo, oferujemy usługi diagnostyki komputerowej, co pozwala na szybkie zidentyfikowanie problemów z pojazdem. Nasz warsztat dysponuje nowoczesnym sprzętem diagnostycznym, co umożliwia odczyt i kasowanie kodów usterek oraz wiele innych usług. Dzięki temu, jesteśmy w stanie zapewnić kompleksową obsługę, która zaspokoi potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów.