Nasz serwis komputerowy i telefoniczny w Wieliczce oferuje kompleksowe usługi naprawcze dla różnych urządzeń, w tym laptopów, komputerów, telefonów oraz smartwatchów. Dzięki doświadczeniu naszych techników, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie... rozwiązać problemy związane z uszkodzeniami sprzętu, takimi jak wymiana matrycy, naprawa po zalaniu czy odzyskiwanie danych. Nasza oferta obejmuje również instalację systemów operacyjnych oraz ochronę antywirusową, co czyni nas idealnym partnerem dla osób prywatnych oraz firm.
W NCTI stawiamy na jakość i profesjonalizm. Posiadamy certyfikat „Rzetelna Firma”, co potwierdza nasze zaangażowanie w świadczenie usług na najwyższym poziomie. Nasz zespół nieustannie podnosi swoje kwalifikacje, aby być na bieżąco z nowinkami technologicznymi. Oferujemy również serwis wyjazdowy, co oznacza, że nasi technicy mogą przyjechać do klienta, aby naprawić sprzęt na miejscu, co jest wygodne i oszczędza czas.
Dodatkowo, zajmujemy się tworzeniem i pozycjonowaniem stron internetowych, co pozwala naszym klientom na skuteczną promocję w sieci. Nasze usługi obejmują także marketing internetowy, w tym prowadzenie kampanii reklamowych oraz zarządzanie profilami w mediach społecznościowych. Dzięki temu, możemy pomóc w zwiększeniu widoczności i pozyskiwaniu nowych klientów dla Twojej firmy.