Neon Home to biuro nieruchomości, które oferuje kompleksowe usługi zarządzania najmem, sprzedażą oraz projektowaniem i wykończeniem mieszkań. Naszym celem jest zapewnienie właścicielom nieruchomości spokoju i bezpieczeństwa, a także maksymalizacja... wartości ich inwestycji. Dzięki naszemu doświadczeniu i znajomości krakowskiego rynku, potrafimy skutecznie przyciągać odpowiednich najemców oraz realizować transakcje sprzedaży w korzystnych warunkach.
Zarządzanie najmem to nasza specjalność. Zajmujemy się wszystkim, co związane z wynajmem mieszkań – od przygotowania ogłoszenia, przez prezentacje, aż po formalności związane z podpisywaniem umowy. Dzięki temu właściciele mogą skupić się na innych sprawach, a my dbamy o każdy detal. Nasze podejście opiera się na transparentności i braku ukrytych kosztów, co buduje zaufanie i długotrwałe relacje z klientami.
Oferujemy również usługi sprzedaży nieruchomości, które obejmują wycenę, marketing oraz finalizację transakcji. Nasz zespół ekspertów pomoże w szybkim i bezpiecznym zbyciu nieruchomości, co jest kluczowe w dynamicznie zmieniającym się rynku. Dodatkowo, zajmujemy się projektowaniem i wykończeniem mieszkań, co pozwala na zwiększenie ich atrakcyjności i wartości rynkowej. W Neon Home stawiamy na jakość i profesjonalizm, co sprawia, że nasi klienci wracają do nas z kolejnymi zleceniami.