Neony to nie tylko źródło światła, ale także unikalna forma sztuki, która wprowadza niepowtarzalny klimat do każdego wnętrza. W naszej pracowni w Warszawie tworzymy neony, które zachwycają różnorodnością kształtów i kolorów. Każdy projekt jest... realizowany ręcznie, co sprawia, że każdy neon jest wyjątkowy i dostosowany do indywidualnych potrzeb klienta. Nasze neony doskonale sprawdzają się w restauracjach, pubach, barach oraz w prywatnych mieszkaniach, gdzie dodają charakteru i oryginalności.
W procesie produkcji korzystamy z wysokiej jakości materiałów, co zapewnia długowieczność naszych produktów. Rurki neonowe, które wykorzystujemy, mają różne średnice i kolory, a ich blask potrafi zachwycić każdego. Oferujemy również możliwość personalizacji, dzięki czemu klienci mogą wybrać średnicę, kolor oraz kształt swojego neonu. Nasza pasja do tworzenia neonów sprawia, że każdy projekt traktujemy z pełnym zaangażowaniem, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
Dodatkowo, oferujemy serwis i naprawę neonów, aby mogły one cieszyć swoim blaskiem przez długi czas. Nasza pracownia jest otwarta na nowe pomysły i chętnie współpracujemy z klientami, aby stworzyć coś naprawdę wyjątkowego. Zapraszamy do odwiedzenia nas i zobaczenia, jak powstają te niezwykłe dzieła sztuki.