Nexa Ubezpieczenia to rodzinna multiagencja ubezpieczeniowa, która działa na rynku od 2000 roku. Założona przez Janinę Nogę, obecnie rozwijana jest przez jej synów, Radka i Mariusza, oraz doświadczony zespół. Naszym celem jest pomoc w doborze... najlepszego ubezpieczenia, które będzie odpowiadać potrzebom klientów indywidualnych oraz firm. Oferujemy szeroki wachlarz produktów, w tym ubezpieczenia komunikacyjne, majątkowe, życiowe oraz firmowe, a także wsparcie w zgłaszaniu szkód.
Dlaczego warto wybrać Nexa Ubezpieczenia? Posiadamy ponad 25-letnie doświadczenie w branży, co pozwala nam na rzetelne doradztwo i indywidualne podejście do każdego klienta. Jako multiagencja porównujemy oferty wielu towarzystw ubezpieczeniowych, aby zapewnić naszym klientom najlepsze warunki w rozsądnej cenie. Nasz zespół składa się z profesjonalistów, którzy znają się na ubezpieczeniach i potrafią w prosty sposób wyjaśnić, co obejmuje polisa oraz na co zwrócić uwagę przy jej wyborze.
Dzięki dynamicznemu rozwojowi, otworzyliśmy biura w Wyszkowie i Sokołowie Podlaskim, co pozwala nam jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby naszych klientów. Jesteśmy dostępni dla naszych klientów od poniedziałku do soboty, oferując wsparcie na każdym etapie współpracy, od wyboru ubezpieczenia po pomoc w trudnych sytuacjach.