Firma NGO and Business Service Przemysław Rajchel specjalizuje się w dostosowywaniu procesów szkoleniowych do indywidualnych potrzeb klientów. Naszym celem jest pomoc w realizacji strategii firm, co osiągamy poprzez innowacyjne metody szkoleniowe,... które angażują uczestników i zapewniają długofalowe efekty. W 2014 roku zrealizowaliśmy 1350 godzin doradztwa, a nasze szkolenia przyciągnęły 154 000 uczestników. Współpracujemy z 352 doświadczonymi trenerami, co pozwala nam na oferowanie szerokiego wachlarza tematów i podejść do nauki.
Dzięki bliskiej współpracy z naszymi klientami, jesteśmy w stanie lepiej zrozumieć ich potrzeby i dostosować ofertę do ich oczekiwań. Nasze działania opierają się na sprawdzonych narzędziach oraz autorskim produkcie Business PLAY, który powstał w odpowiedzi na potrzeby tysięcy osób, które skorzystały z naszych usług. Troska o uczestników motywuje nas do ciągłego doskonalenia i poszukiwania nowych rozwiązań.
Ważnym elementem naszej filozofii jest budowanie trwałych relacji biznesowych. Klienci, którzy z nami współpracują, stają się naszymi partnerami, co potwierdza fakt, że 60% naszych klientów strategicznych to osoby, z którymi współpracujemy na dłużej. Dążymy do tego, aby każdy nowy kontrahent miał szansę dołączyć do grona naszych partnerów, co świadczy o jakości naszych usług.