Centrum Rehabilitacji NZOZ „PIELG-MED” to nowoczesna przychodnia, która oferuje kompleksową opiekę medyczną w zakresie rehabilitacji. Nasz zespół składa się z doświadczonych fizjoterapeutów oraz lekarzy, którzy dostosowują program terapeutyczny do... indywidualnych potrzeb pacjentów. W naszej ofercie znajdują się różnorodne usługi, takie jak rehabilitacja dzieci, kinezyterapia, fizykoterapia oraz terapia Tecar. Naszym celem jest przywrócenie pacjentom pełnej sprawności ruchowej, niezależnie od ich wieku czy stopnia zaawansowania schorzeń.
W trosce o jakość świadczonych usług, wdrożyliśmy system zarządzania jakością zgodny z normami ISO 9001:2008 oraz systemy zarządzania bezpieczeństwem informacji ISO 27001:2013. Dzięki temu pacjenci mogą być pewni, że procesy diagnostyczne i terapeutyczne są prowadzone na najwyższym poziomie. Oferujemy również rehabilitację domową oraz specjalistyczne terapie dla dzieci z różnymi schorzeniami, w tym neurologicznymi i ortopedycznymi.
Nasze przychodnie są wyposażone w nowoczesny sprzęt medyczny, co pozwala na skuteczne przeprowadzanie terapii. Zachęcamy do kontaktu z naszą rejestracją, aby umówić się na wizytę i skorzystać z naszych usług. Jesteśmy tu, aby wspierać pacjentów w ich drodze do zdrowia i pełnej sprawności.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PIELG-MED" Agencja Opieki POMOC Sp. z o.o. Koniczynka
Al. Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 1 Hrubieszowska 9, Hrubieszowska 55